آنفولانزا طب اسلامی FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

Blog Article

سردرد بدندرد .ضعف بیحالی .معدم کار نمیکنه چرا من خوب نمیشم ولی دکتر نرفتم ولی قرص ازیتروماتسین میخورم روزی یک عدد با مسکن استامینوفن لطفان راهنمای ام کنید

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی

همچنین شما می‌­توانید با ویزیت غیر حضوری و مشاوره­‌ی آنلاین یا تلفنی با کادر درمان پذیرش ۲۴ برای درمان بیماری آنفولانزا در ارتباط باشید.

ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماری‌های دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.

آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل می‌شود. همه ویروس‌های آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر می‌شود، منتقل می‌شوند. هنگامی که ویروس‌ها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی می‌رسند باعث عفونت می‌شوند. ویروس‌های آنفولانزا می‌توانند به ‌طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال می‌تواند به‌ طور غیرمستقیم از دست‌ها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شده‌اند، رخ دهد.

تنفس بخار آب گرم می‌­تواند عملکرد سینوس‌­ها و بینی رابهبود بخشد. بخور دادن می‌­تواند باعث شل شدن احتقان مخاطی شود.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

 در اوایل فروردین ماه سال ۱۳۸۸ در کشور مکزیک، همه­‌گیری آنفولانزای نوع آ حادث گردید و پس از مدت کوتاهی این بیماری به ایالت آمریکا و قاره‌­ها و کشورهای دیگر مانند ایران و چین سرایت کرد و به یکی از بیماری‌­های همه گیر و جهانی تبدیل شد.

به‌علاوه، به دلیل جهش‌های مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.

البته در افرادی که برای بار اول واکسن را تزریق می‌کنند، مانند کودکان، ممکن است علائمی چون تب آنفولانزا بدون تب خفیف، بی حالی و درد عضلانی بروز کند.

بیشتر بدانید: سرماخوردگی و آنفولانزا در دیابتی‌ها را چگونه کنترل کنیم؟

اگر به دنبال دمنوش برای درمان آنفولانزا هستید، توصیه می‌کنیم از دمنوش زنجبیل همراه با عسل استفاده کنید. عسل به کاهش سرفه و گلودرد کمک می‌کند.

در صورت امکان از تماس نزدیک با افراد آلوده خودداری کنید.

سرفه: سرفه خشک و مداوم یکی از علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است. گاهی‌اوقات، ممکن است در دوران بیماری تنگی نفس هم داشته باشید.

Report this page